Manu Chao prvi put u Osijeku

Rockomotiva
10.08.2023.

Svjetska glazbena senzacija Manu Chao održat će 12.09.2023. akustični koncert u Osijeku kod Katakombi. Prvi je to njegov koncert u Osijeku i jedini koji će se, u sklopu europske turneje, održati u Hrvatskoj.

Tekst & foto: press

Manu pjeva na španjolskom galicijskom, arapskom, portugalskom i wolof jezicima, te ih često miješa u istoj pjesmi, a karijera koja traje skoro 40 godina obilježena je hitovima poput Mala Vida, Clandestino, Me Gustas Tu, Bongo Bongo i dr. Glazba koju izvodi nastala je pod utjecajem mnogih stilova: punka, rocka, salse, reggaea, ska i alžirskog raia. Ti utjecaji potječu od francuskih imigranata, njegovih španjolskih korijena, te putovanja svijetom.

Manuove pjesme govore o ljubavi, životu u getu, imigraciji i vrlo su životne. Na repertoaru možete očekivati navedene hitove, ali i mnoge druge pjesme iz bogate karijere francuskog glazbenika španjolskog porijekla, izvedene u malo drugačijem aranžmanu. Manu se na bini nikad ne štedi, a s obzirom na akustičnu verziju koncerta, ali i ograničen broj karata, možete očekivati intiman koncert s nezaboravnom atmosferom.

Ulaznice za MANU CHAO ACOUSTIC u Osijeku dostupne su online putem platforme Entrio.hr i fizički u Barcelona pubu Osijek od ponedjeljka 7.8.2023. od 12:00 h po jedinstvenoj cijeni od 25 €. Broj ulaznica je ograničen.

Zajedničkim snagama Orgasmatron Schedule i Kreativna agencija Adverta omogućili su publici da uživa u jedinom njegovom koncertu u Hrvatskoj u sklopu ove europske turneje. Stoga, očekujte spektakl.

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll