Marčelo i Bend u Domu kulture NS

Rockomotiva
05.06.2023.

Marko Šelić Marčelo će sa svojim bendom u petak, 23. juna u Domu kulture NS održati dvočasovni koncert. Za dobru atmosferu pred koncert biće zadužena DJ Milica. Koncert Marčelo i Bend zakazan je za 22:00 časa.

Tekst: press
Foto: Nebojša Babić

Osim pesama s aktuelne „Nojeve varke”, sviraće i odabrane pesme s dosadašnjih pet albuma – u susret proslavi dvadesetogodišnjice karijere.

U februaru 2020. godine Marčelo je upravo u Domu kulture NS promovisao pesmu i spot „Udahni”. Novosadska publika tako je prva imala prilike da čuje početak najavljenog albuma „Nojeva varka”, koji će dve godine kasnije uzdrmati celi region singlom „JBG” i osvojiti više nagrada. Nakon mnogo puta ponovljenog pitanja u našem inbox-u „kada će ponovo doći Marčelo?”, odlučili smo da želju ispunimo svima vama, ali i nama.

Rame uz rame s Markom, na bini su njegovi prijatelji i saborci Nevena Glibetić Nensi (vokal), Rade Sklopić Raid (gramofon, klavijature), Aleksandar Jovanović Šljuka (klavijature, vokal), Filip Krumes (violina), Marko Fabry (bas), Aleksandar Cvetković Drama (bubnjevi) i Max Kochetov (saksofon).

Zajedno su koautori dela koje je svojevrsni roman u stihu: Nojeva varka je najličniji album do sada: uvek je bilo iz srca, ali ovaj put je i iz džigerice, iz totalnog neizdrža koji nije samo moj. To je priča o paramparčanju sebe i ideala usred zemlje koja se kruni – i o ponovnom sastavljanju, kaže Marčelo.

Jedva čekamo da sva ta osećanja podelimo s novosadskom publikom i uživo, sada kada su teme tih pesama možda življe i važnije no ikada do sada u poslednjoj deceniji. A fina je prilika i da se podsetimo starih stvari i puta koji smo prešli da bismo bili ovde, jer ove jesene slavimo dve decenije drugarstva i muzike.

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1.200 rsd. (ograničen broj) i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i onlajn: https://new.gigstix.com/event/marcelo-i-band-novi-sad-23-jun-2023/

Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna pretprodajna cena biće 1.500 rsd.

Ulaznice za STUDENTE su po ceni od 800,00 rsd. i mogu se kupiti u centralnoj biletarnici Gigstix-a u Pariskom magazinu uz indeks ili studensku karticu.

 

Tagovi: ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll