Mile Kekin na novosadskom Sajmu

Rockomotiva
16.08.2023.

Novi život Mileta Kekina se nastavlja. Za sam kraj leta ljubitelji rokenrola i pank-roka će da dožive svojevrsni energetski potres i šok bombu jer će 9. septembra u Hali 2 nastupiti Mile Kekin sa svojim bendom.

Tekst & foto: press

Kekin je nedavno objavio svoj novi album “Nježno đonom”, zacementirao prva mesta na regionalnim top-listama sa pesmama koje su već uveliko počele da se izdvajaju kao miljenice publike i da žive svoje živote i tako najavio da će njegova solo karijera biti takođe velika kao što je to bio slučaj i sa Hladnim Pivom.

Turneja se nastavlja, a na red dolazi jedan od njegovih omiljenih gradova sa najvernijim fanovima- a to je Novi Sad, što je potvrđeno nebrojeno puta u više od trideset godina muzičke karijere Mileta Kekina koja traje konstantno, samo menja oblike i prelazi iz jednog oblika u drugi.

On svakako nije običan muzičar – Kekin je muzički tornado koji zajedno sa svojom ekipom ruši sve barijere pred sobom i ostavlja trag u svakom gradu, i na svakoj pozornici koju osvoji sa svojim bendom.

Ono što možemo da očekujemo je energičan, iskren i veliki spektakl koji će sigurno ostati upamćen kao jedan od najvažnijih koncerata Hladnog piva u našem gradu o kojem će se pričati mnogo posle samog događaja. Pesme ‘Pitala si me’, ‘Ne volim te’, ‘Ezoterija’, ‘Mala’, samo su neki od hitova koji su pokazali da rok muzika nije isključivo stvar 20. veka, nego da se definitivno tiče i današnjeg vremena u kojem živimo i da će ih publika i to veče sa uživanjem slušati i pevati, navode organizatori koncerta i najavljuju audio-vizuelni spektakl.

Od srčanih ritmova do životnih, njegova muzika odzvanja suštinom života, ljubavi i pobune. Njegov karakterističan spoj roka, panka i regea I kantri muzike stvara vanvremenski muzički koktel kom je nemoguće odoleti. Istrajan i beskompromisan – Mile je pripremio muzičko putovanje koje nadilazi granice i budi emocije, dok njegov glas poziva na borbu.

Dođite da čujete najveće hitove Hladnog Piva, ali i Mileta Kekina. Pozvani se da uronite u čaroliju koju će u noći 9. septembra napraviti Kekin zajedno sa svojim bendom.

Ulaznice za koncert se mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima, ali i putem njihovog sajta. One se kreću u iznosu od 1300 dinara, kada je u pitanju parter i 2000 dinara- kada je u pitanju fan-pit.

Tagovi: , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll