Mini festival “Gatanje” u četvrtak kod Laze

Rockomotiva
12.04.2023.

Novosadska Alternativa (NS ALT) u seriji svojih dešavanja najavljuje sledeći mini festival pod imenom “Gatanje” za četvrtak 20.04. Kao i prošli NS ALT mini fest i ovaj će se održati u klubu Lazino Tele sa početkom u 21:30.

Piše: Nemanja Velimirović

Cena ulaza je 300 dinara, a kupovinom ulaznice publika obezbeđuje sebi i jedan glas kojim će izabrati bend za tradicionalni festival “Veštičarenje” koji se svake godine odigrava uoči noći veštica u oktobru. Glasanjem – ubacivanjem karte u kutiju sa imenom benda i konačnim brojanjem na kraju večeri, publika aktivno učestvuje u radu NS ALT i pomaže organizaciji u selekciji bendova na budućim festivalima ovog tipa.

Na prethodnom mini festu koji je održan pre mesec dana su uspešno predstavljeni makedonski bendovi Lufthansa i Harakiri pa je i takva vrsta festivala planirana u budućnosti, a ovaj put su u pitanju bendovi iz Novog Sada i okoline koji su zaokupili pažnju publike i kroz “Gatanje” će da svoj rad prezentuju na najbolji način novosadskoj publici.

Mini festival je podržan od strane kluba Lazino Tele i muzičke kuće Stringer pa će bend koji se najviše svidi publici dobiti i simboličnu nagradu za svoje učešće na festivalu.

Bendovi koji će nastupiti na “Gatanju” su:

Uroš i nejaki

https://www.facebook.com/urosinejaki

Jolly Little Bunch

https://www.facebook.com/JollyLittleBunch

Testet ölt

https://www.facebook.com/testetolt

Kruz Roudi

https://www.facebook.com/kruz.roudi

Tagovi: , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll