Mizar + Harmosini u Makedonskoj filharmoniji – koncert “Glasovi”

Rockomotiva
11.05.2024.

Makedonska kompanija ECOTIP u suradnji s ChuvDeChuv prodavaonicom ploča iz Skoplja, najavljuju i pozivaju na jedinstveni glazbeni događaj – koncert kultne grupe Mizar i zbora Harmosini, pod nazivom “Glasovi”, koji će se održati 12. svibnja u Makedonskoj filharmoniji s početkom u 20h.

Tekst & foto: promo

Mizarov koncert nije samo običan glazbeni događaj, on je oživljavanje jedne emocije čija vas glazba i poruka bude kao pucanj iz dubokog sna! “Mizar je borba, prkos, a njihov opus jedan je od bedema makedonske glazbe, kulture i nacionalnog identiteta”, poručuju organizatori.

Koncert, kao posljednje Mizarovo ukazanje, okupit će zbor Harmosini i deset poznatih makedonskih glazbenika instrumentalista predvođenih Denijem Omeragićem. Bezvremenske ‘1762‘, ‘Amfilohije‘, ‘Sina Soba‘, ‘Doždot‘, ‘Glas‘, ‘Počesna strelba‘, ‘Konstantinopol‘, ‘Belo more‘, ‘Hoden že‘, ‘Zlatno Sonce’, ‘Galeb‘… i niz drugih pjesama zazvučat će snažno u novom ruhu, u iznimnim orkestralnim verzijama koje će obilježiti ovaj epski koncert Mizara.

Ekotip je u svojih 26 godina postojanja uvijek održavao inovativnost, održivi razvoj, ali i prave i trajne vrijednosti. Glavni motiv za pokretanje i podržavanje ovog, za mnoge dugo očekivanog događaja, naša je misija njegovanja i promicanja kulture kao „zvijezde vodilje“ i pokretača alternativnog načina razmišljanja, kreativnosti i sveukupnog uzdizanja, istaknuo je osnivač i vlasnik ECOTIP-a, Ilija Andreevski, a idejni začetnik i konstanta grupe Mizar, Gorazd Čapovski dodao je: Radujemo se što ćemo s publikom podijeliti prekrasnu energiju i zajedno biti dio nezaboravnog događaja.

Svi zainteresirani ulaznice mogu nabaviti na https://ticketx.mk/

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll