Mortal Kombat Bend u subotu napada Aranđelovac

Rockomotiva
12.04.2023.

Besna metal punk mašina Mortal Kombat Bend stiže 15. aprila u B Ranch Bukovik Aranđelovac, na Roll and blues festival zagrevanje na samostalni koncert. Kao gosti nastupa bend Ascend.

Tekst i foto: promo

Na sceni već više od deset godina, uz hordu fanova širom regiona, tvrdim zvukom i direktnim tekstovima na satiričan način iznose oštru kritiku modernog društva.

Odrastajući na tvrdoj underground muzici devedesetih, zbog deficita domaćih bendova u tom žanru, 2009. su oformili bend koji su i sami željeli slušati. Već prve pesme zakotrljale su im zavidnu brojku pogleda na Youtubeu i od tada su korak po korak, po svojim pravilima, disciplinovano i oslanjajući se samo na sopstvenu intuiciju, gradili svoj put prema vrhu alternativne scene.

U četrnaest godina postojanja objavili su četiri studijska albuma i jedan uživo. Posljednji album „Decenija”, po rečima benda je „žanrovski jako šaren i šizofren, od brzih metal rifova do rokenrol balada“. Uz dosad najkvalitetniju produkciju, album je i pomicanje prema ozbiljnijoj tematici, uz blagi odmak od humora u odnosu na ranija izdanja. Dostupan je za besplatan download na službenoj stranici benda (http://mortalkombatbend.com/).

Ulaznice: 900 dinara pretprodaja, 1.200 dinara na dan koncerta.

Prodajna mesta:
KAVANA BAR (Aranđelovac, Knjaza Miloša 283/1);
B RANCH (Aranđelovac, Alekse Šantića 42);
TICKETS, prodajna mreža (https://bit.ly/3EZnDTF);
TICKETS, kupovina preko interneta (https://bit.ly/42167IP)

Tagovi: ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll