Nakon tri godine Deca Loših Muzičara ponovo u Dom kulture NS

Rockomotiva
03.06.2023.

Za dobru atmosferu pred koncert biće zadužen DJ Manja. Koncert DLM zakazan je 22:00 časa.

Tekst & foto: press

Na samom početku leta u Dom kulture NS stiže bend Deca Loših Muzičara. DLM je publici poznat kao odličan live bend neobičnog zvuka, koji na svojim koncertima pravi atmosferu za pamćenje, a Novosađani će imati priliku da se uvere u to u subotu, 24. juna.

Početkom godine najavili su novo poglavlje u radu benda kao i novi album posle više od jedne decenije, a koji bi trebao uskoro da bude objavljen. Nakon singla „Ludi pas korupcija“, bend je nastavio rad na novim pesmama a u toku prošle i ove godine imali su i nekoliko veoma zapaženih nastupa u regionu. Jedan od poslednjih bio je na banjalučkom Moto Festu gde su uprkos kiši koja je padala, napravili fantastičnu atmosferu i žurku.

Spremite letnju lepršavu garderobu, pozovite prijatelje i dođite u Dom kulture NS da đuskamo zajedno do kasnih noćnih sati.

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1.100 rsd. (ograničen broj) i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i onlajn: https://new.gigstix.com/event/deca-losih-muzicara-novi-sad-24-jun-2023/

Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna pretprodajna cena biće 1.300 rsd.

Ulaznice za studente su po ceni od 800,00 rsd. i mogu se kupiti u centralnoj biletarnici Gigstix-a u Pariskom magazinu uz indeks ili studensku karticu.

Tagovi: ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll