Negative i Kika u novosadskom Domu kulture

Rockomotiva
16.04.2024.

Nakon dva vrlo uspešna koncerta u Domu kulture, Negativ se u četvrtak, 16. maja vraća na istu binu, sa željom da publici priredi još jedno nezaboravno veče.

Tekst: promo
Foto: Mika Knežević

Dok budu svirali najpoznatije hitove iz svoje karijere koja traje već dvadeset pet godina, ljubitelji tvrdog rokenrol zvuka uverićete se zašto Ivana Peters i dalje važi za neprikosnoveno najbolji vokal na našim prostorima i čućete zašto „klinci“ Nikola Radaković Džoni (gitara), Dario Janošević (bubnjevi), Milen Zlatanović Zmo (bas) nisu više samo klinci, već jedan od najozbiljnijih rock bendova koji je ponikao na ovim prostorima.

Ove večeri kao predgrupa nastupiće beogradski bend Kika koji, baš kao i Negativ, za frontmena ima ženu. Kristina Kika Jovanović, jedna od naših najboljih mladih glumica, ljudima iz sveta muzike poznata je već duži niz godina.

Naime, pre nego što je odlučila da se posveti svojoj glumačkoj karijeri i povuče sa muzičke scene, Kristina je bila članica benda E-play. Na radost mnogih koji su prepoznali njen muzički talenat, ali i neodoljivu harizmu koju poseduje, Kristina je oformila bend i na scenu donela jednu svežinu, radost i pre svega sjajne koncerte sa kojih kući odlazite srećni.

Koncert počinje u 22 časa, a ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i online, na sledećem linku: https://new.gigstix.com/event/negative-novi-sad-16-maj-2024/

Adresa: Ignjta Pavlasa 2-4, Novi Sad
Cena ulaznice: 2 000 RSD
ULAZNICA | NAJBOLJI PRIJATELJ (paket koji obuhvata 2 ulaznice): 3 800 RSD
ULAZNICA | OKUPI EKIPU (paket koji obuhvata 4 ulaznice): 7 200 RSD

Tagovi: , , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll