Ničim izazvan početkom septembra u Nišu

Rockomotiva
10.08.2023.

Poznati pop-rock sastav Ničim izazvan će posle dužeg vremena (6 godina nakon prethodnog nastupa!) održati samostalni koncert u Nišu, u subotu, 2.septembra u Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23), od 21:00.

Tekst: press

Foto: Vukašin Danilović

Ovom prilikom grupa Ničim izazvan će uživo promovisati novi album pod nazivom „Idu godine“, a na repertoaru svakako neće izostati i set najvećih hitova ovog specifičnog benda.

Ničim izazvan je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima koji su inspirisani ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka benda i daje im upravo tu „organsku“ notu u kompleksnoj muzičkoj zavesi, koja sa bine izlazi kroz neverovatnu količinu pozitivne energije i pruža publici nezaboravan užitak.

Od samog osnivanja 2011, sastav Ničim izazvan je napravio vrlo ozbiljnu kilometražu nastupajući na svim regionalnim prestižnim festivalima i na brojnim samostalnim koncertima, a svakako treba pomenuti i respektabilnu nagradu MTV Adria Award za najbolji live bend na prostoru Ex-Yu 2017. godine.

Ulaznice za koncert grupe Ničim izazvan u Nišu mogu se kupiti od subote, 5.avgusta po ceni od 1.200 rsd na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop – Davidova br 9 i caffe klub Saloon – Sinđelićev Trg 17.

Na dan koncerta, cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara.

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll