Rambo Amadeus u novosadskoj Gerili

Rambo Amadeus
06.02.2023.

Rambo Amadeus zbog pauze prouzrokovane korona virusom započinje seriju javnih proba po klubovima koji imaju tradiciju žive svirke. Jedna od prvih javnih proba desiće se u novosadskoj Gerili.

Gerila bar je novosadski pab koji postoji od 2007. godine i jedan je od najposećenijih lokala tog tipa, koji je u prethodnih 15 godina rada zaradio status kultnog mesta, i to u čitavoj Srbiji kada je u pitanju kvalitetna zabava, muzika ali i drugi vidovi alternativnih dešavanja kao što su; Dj večeri, stend ap komedije i promocije muzičkih izdanja.

Da su se ljudi iz Gerile ozbiljno posvetili koncertnoj sezoni, potvrđuje i 1. oktobar 2022. godine kada je i zvanično najavljeno otvaranje sezone koncerata i to sa ekskluzivom. Prvi na binu Gerile popeće se Rambo Amadeus; Svetski Mega Car i Intergalaktički Giga Imperator.

A, prema rečima njegovog Imperatorstva nastup u Gerili neće okarakterisati kao koncert, nego javnu probu sa svojim Vinetuima u kojem želi interakciju sa publikom kako bi dodatno usavršavao program.

Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane koronom, pojavila se prirodna potreba da neko vrijeme pored koncerata koje smo polako počeli da zakazujemo, radimo i “javne probe“ po klubovima koji imaju tradiciju klupske, žive svirke, i na taj način brže udjemo u koncertnu formu. Samo u interaktivnom procesu sa publikom moguće je usavršavati program, istovremeno improvizovati i komunicirati s publikom, pa su ove javne probe jedini djelotvoran način da postignemo postavljeni cilj.

Karte za koncert Ramba Amadeusa se mogu kupiti po ceni od 1500 dinara na Gigstix projdanim mestima, kao i preko njihove onlajn prodavnice.

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll