Rasprodate Early Bird ulaznice za Ritam Nereda u Novom Sadu i Beogradu

Rockomotiva
31.08.2023.

U okviru turneje kojom promoviše album „Novo doba“, novosadski bend Ritam Nereda održaće ove jeseni i dva velika koncerta u Novom Sadu i Beogradu.

Tekst: press

Foto: Marko Ristić

Neredi „kod kuće“ u Novom Sadu sviraju 7. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma, dok je veliki beogradski koncert zakazan za 11. novembar u Zappa Bazi.

Early Bird ulaznice za oba koncerta su rasprodate! Ulaznice za koncerte u Novom Sadu i Beogradu sada možete kupiti po regularnoj ceni od 1500 RSD, putem mreže Gigstix (www.gigstix.com)

Ritam Nereda je bend koji iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, čemu svedoči trinaest izdanja i preko 1000 koncerata. Jedan je od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju, između ostalih, i Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies, Buzzcocks i Phil Anselmo & The Illegals.

Bend je u aprilu 2023. godine objavio album „Novo doba“ za izdavačku kuću Mascom. Album je naišao je na vrlo pozitivan prijem kod publike, dok su kritičari ovaj album veoma visoko ocenili. Ako je sudeći po reakcijama na nastupima u okviru njihove promotivne turneje, kao i prodaji ovog izdanja, album je fantastično prihvatila i publika!

Nakon nekoliko festivalskih nastupa, 23. septembra očekuje ih koncert u Beču (Replugged), 11. oktobra u Novom Sadu (Hala 2), 14. oktobra u Izoli (Hangar Bar), 21. oktobra u Nišu (O2 Oxygen), 4. novembra u Banjaluci (KSB), 11. novembra u Beogradu (Zappa Baza), a 25. novembra će ih čuti i publika u Zagrebu (Tvornica kulture).

Tagovi: , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll