Ritam Nereda 11. novembra u Zappa Bazi

Rockomotiva
19.10.2023.

Novosadski bend Ritam Nereda, posle nekoliko godina pauze, održaće veliki koncert u Beogradu, 11. novembra u Zappa Bazi.

Tekst & foto: press

Ako ne računamo festivale i manje klupske svirke, poslednji veliki koncert u Beogradu imali smo 2017. godine, podsećaju momci iz benda i dodaju: ’Novo doba’ donosi novu, jaču energiju, vreme je za još jedan koncert za pamćenje!

Ritam Nereda je, bez sumnje, jedan od najistrajnijih, najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Iza sebe iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, čemu svedoči trinaest izdanja i preko 1000 koncerata.

Neredi u Beograd dolaze u sklopu turneje na kojoj promovišu album „Novo doba“, objavljen u aprilu 2023. godine za izdavačku kuću Mascom. Album je objavljen kao Record Store Day izdanje i kritičari su ovaj album veoma visoko ocenili, a ako je sudeći po reakcijama na nastupima, kao i prodaji ovog izdanja, album je fantastično prihvatila i publika!

Na koncertu u Beogradu će, osim najistaknutijih pesama sa izdanja „Novo doba“, svirati i najveće hitove iz cele svoje karijere.

Ulaznice za koncert 11. novembra u Zappa Bazi u Beogradu u prodaji su po ceni od 1500 RSD, putem mreže Gigstix: https://new.gigstix.com/event/ritam-nereda-beograd-11-novembar-2023/ .

Ulaznice će od petka, 20. oktobra, biti dostupne i u Zappa Baru (Kralja Petra 41).

Tagovi: ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll