Roll and Blues Festival od 26.-30. jula

Rockomotiva
18.07.2023.

Treći festival Roll and Blues u Arnđelovcu donosi nam nezaboravnu avanturu ispunjenu muzikom, smehom sa čistom pozitivnom energijom. Partibrejkersi, Ritam Nereda, Bjesovi, Sunshine, Smoke Mardeljano, Iskaz, El Pre3idente, Kanda Kodža i Nebojša… samo su neki od izvođača ovog jedinstvenog Festivala na obroncima planine Bukulja u srcu Šumadije i na manje 80 km od većine gradova Srbije.

Tekst: press
Foto: Marko Ristić

Od uzbudljivih nastupa na dva stage-a poznatih bendova i izvođača, do raznovrsnih aktivnosti, ovaj festival obećava pravu eksploziju događaja.

Posetioce očekuju iznenađenja na svakom koraku: od hip-hop radionica, preko pivskih igara bez granica, uz Boot camp takmičenja urnebesnih izazova, do cirkuskih performansa sa vatrom na štulama i epohalnih kostima artista, tetovaža i pirsinga, crtanja karikature… festival obećava zabavu bez granica.

Do ove godine Festival je trajao 4 dana, ali uz predlog Volontera Konjičkog Kluba i UG Omladina Aranđelovac pridodat je peti, humanitarni, kada će cela zajednica pomoći da se trogodišnjem sugrađaninu Đorđu Aksiću obezbede sretstva za operaciju u Americi, kako bi napravio svoj prvi korak. Do sad su akciju podržali Mimi Mercedez i Šabo iz Beogradskog Sindikata, koji će tog petog dana nastupati, uz doprinos Smoke Mardeljana i Jovana Lolu Savića.

Ovogodišnji festival će biti u znaku rušenja socijalne, ali i svih ostalih distanci. Pod sloganom “Šumadizam i renesansa” organizatori pozivaju posetioce da se predstave na Open Stage-u “Rokaj Buraz”, bilo tako što će učestvovati u karaokama, repovati, igrati, izlagati svoja umetnička dela, fotografije, predložiti grafite za oslikavanje prostora, ili na način koji sami odrede… Prijava preko sajta https://www.rollandbluesfest.com/ , ili na 0606711057 do 20.07.2023.

Na festivalu je obezbedjen i prostor za kampovanje. Svi koji žele da ponesu šator, predlažemo da na vreme rezerviše svoje mesto kupovinom ulaznice za kamp po ceni od 500 dinara.

Dobro došli su i četvoronožni prijatelja.

Za mlađe od 30 godina jednodnevne ulaznice su 700 din, komplet za sva 4 dana je 2.000 din, kamp za 4 dana je 500 din, dok je trenutna redovna cena 1.800 din, a kompleta 3.900 din. Za 26.07. ulaznica košta 1.000 din, a ulaznica za mlade 500 din.

Festival je započet 2020. godine iz potrebe mladih, a prvenstveno volontera Konjičkog kluba “Aranđelovac” da ne samo uživaju u muzici omiljenih izvođača, već ga zajedno sa drugarima i volonterima iz inostranstva, ispune originalnim, kreativnim aktivnostima, kao kulturološkim razmenenama kroz kulinarstvo, muziku, oslikavanje prostora, dizajnom enterijera i eksterijera, ili različitim društvenim igrama iz svih krajeva sveta… Misija festivala je odraz misije konjičkog kluba: moć mladih i moć prirode – za otvoreniju i uspešniju zajednicu!

Tagovi: ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll