She Past Away – novi datum i lokacija beogradskog koncerta

Rockomotiva
18.05.2023.

Zbog nesrećnih i nepredviđenih okolnosti She Past Away neće moći da putuje u Beograd, kao i na ostale datume predstojeće mini turneje, stoga su iz organizacije primorani da pomaknu ovaj koncert na novi datum i novu lokaciju – 22. septembra 2023. u Zappa Bazi. Ulaznice za koncert s novim datumom mogu se kupiti online preko Gigs Tixa i njihovih fizičkih mesta po pretprodajnoj ceni od 2600 dinara.

Tekst & foto: promo

Ulaznice koje su već kupljene vrede i za novi datum. Za one kojima novi datum ne odgovara sledi info o povratu novca: ulaznice kupljene u Dorćol Platzu mogu da se vrate na mestu gde su i kupljene do 18.7.2023. Za ulaznice kupljene preko GIGS TIX prodajne mreže i prodajnih partnera povraćaj je moguć od 19.5. do 18.7.2023. – ako ste ulaznicu kupili na fizičkom prodajnom mestu, potrebno je da odete s ulaznicom i fiskalnim računom na fizičko mesto na kom ste kupili ulaznicu i zatražite povraćaj novca. Povraćaj nije moguć bez fiskalnog računa. Za ulaznice kupljene online, biće moguća prijava za refundaciju na Gigs Tix sajtu s tim da će novac biti vraćen na tekući račun ili na karticu s kojih je ulaznica i kupljena.

She Past Away turski je post punk & darkwave bend nastao 2006. u Bursi. Osnivači su mu Volkan Caner (vokal i gitara) i Idris Akbulut (bas). Prvi EP “Kasvetli” izdali su 2010. u saradnji sa Dorukum Öztürkcanom poznatom po nadimku Süpermatik. Svoj prvi album “Belirdi Gece” izdali su u atinskoj izdavačkoj kući Fabrika Records, s kojom je beogradska publika mogla da se upozna kroz radove bendova kao što su Lebanon Hanover i Selofan. Tri godine kasnije basist napušta bend, a spomenuti producent Süpermatik se pridružuje na klavijaturama. Usledili su albumi “Narin Yalnızlık” (2015) i “Disko Anksiyete” (2019) te album s remixima “X” (2020). Zadnje zvanično izdanje benda je single “Excess” koji su izdali sa sve popularnijim francuskim synthwave šmekerom koji se krije iza imena Perturbator.

Svoj zvuk She Past Away “duguje” klasicima kao što su The Sisters of Mercy, Asylum Party, Death in June,DAF, Siouxsie and the Banshees i Clan of Xymox. Mračna estetika benda je, kako kažu sami članovi, pod snažnim uticajem erotskih horor filmova. Vidimo se 22. septembra u Zappa Bazi!

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll