Splitska ekipa TBF priredila sjajnu svirku u KSB

Rockomotiva
10.04.2023.

I ove subote banjalučki Klub studenata bio je mjesto odlične zabave i sjajne atmosfere za koju se ovaj put pobrinula sjajna splitska ekipa, popularni TBF.

Tekst: promo

Foto: Vedran Ševču

Momci iz Splita uvijek su rado viđeni gosti na banjalučkim svirkama. Imaju svoju odabranu publiku uvijek spremnu da zajedno sa bendom atmosferu dovede do usijanja, i pobrinu se za odličnu razmjenu energije.

Tokom dvosatnog nastupa smjenjivali su se brojni hitovi, a na repetroaru su se našle omiljene pjesme njihovih najvjernijih fanova: „Uvik kontra“, „Fantastična“, „Sa mog prozora“, „Grad spava“ i mnoge druge. Nastupom u Banjaluci TBF je još jednom potvrdio da sa pravom nosi epitet najboljeg hip-hop benda u regionu.

Nakon TBF, u Klubu studenata očekuje nas još sjajnih koncerata. Prvi na redu je koncert benda Bjesovi, koji je najavljen za 13. maj.

Ulaznice za ovaj koncert već su u prodaji, po cijeni od 15,00 KM. Iste su dostupne putem prodajnog sistema GIGSTIX kao i u KSB-u.

U narednom periodu očekuje nas još sjajnih nastupa u KSB-u. Sve informacije o programu koji nas očekuje pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

Tagovi: ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll