TBF se vraća u Beograd koncertom na Dorćol Platzu

Rockomotiva
23.04.2024.

Jedan od najuticajnihih i najpopularnijih hip hop-rok sastava u regionu, TBF, vraća se u Beograd u subotu, 18. maja, kada će održati koncert u Dorćol Platzu. „Nostalgična“, „Pozitivan stav“, „Smak svita“, „Fantastična“, „Veseljko“, „Lud za njom“ su samo neki od hitova koje će Splićani pevati uglas zajedno sa beogradskom publikom.

Tekst & foto: promo

Dragi Beograđani, vidimo se uskoro na koncertu u Dorćol Platzu. Vjerujem da znate kako se TBF uvijek veseli svirci u Beogradu jer ste nam dugi niz godina sjajni domaćini i naši susreti redovito rezultiraju sjajnom zabavom. Tako je bilo i na akustičnom koncertu koji smo vam izveli prošle jeseni, a ovaj put dolazimo u električnoj varijanti pa vas molimo da do 18. maja ne preskačete vježbe za noge u teretani, poručuju članovi benda TBF.

Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 1 800 dinara na prodajnim mestima Ticket Visiona i online na tickets.rs. Redovna cena ulaznica biće 2 000 dinara.

Splitski TBF (The Beat Fleet) smatra se jednim od najinovativnijih eksperimentalnih bendova u Hrvatskoj, ali i u regionu. Svoju muzičku karijeru započeli su 1990. godine, eksperimentišući sa različitim muzičkim žanrovima, uključujući hip hop, rege, fank i rok, da bi kasnije razvili svoj jedinstveni muzički izraz.

Prepoznatljivi su po društveno-angažovanim tekstovima, video-spotovima koji imaju koncept kratkih filmova i originalnim nastupima. U tekstovima svojih pesama TBF kritikuju iskvarene društvene vrednosti, materijalizam, netoleranciju prema različitostima i druge negativne društvene pojave.

Do sada su objavili sedam studijskih albuma, a tokom godina osvojili su brojne nagrade i priznanja, uključujući Porin nagrade za najbolji album, najbolju rep pesmu i najbolju hip hop izvedbu.

Tagovi: , , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll