The Splitters zagrebačkoj publici predstavljaju novi album

Rockomotiva
12.05.2023.

The Splitters nakon nastupa na ovogodišnjoj Dori i Zagrebačkom festivalu uskoro stižu pred zagrebačku publiku. Jedan od najperspektivnijih splitskih bendova nastupit će 20. svibnja u klubu Sax!, a to će ujedno biti i promocija njihova novog albuma “Role filmova”.

Tekst: promo
Foto: Marita Bulimbašić

Osim naslovne pjesme izdanja, na albumu će se naći neki njihovi dobro poznati hitovi uključujući singlove “Barbara“, “Izgubljeni grad“, “Svjetlost” te “Lost and Found“, ali i dosad neobjavljene pjesme. Album će biti objavljen u izdanju Croatia Recordsa dan prije koncerta, a njihov nastup u klubu Sax! jedinstvena je prilika da sve ove pjesme poslušate uživo.

Dečki su ostvarili zapaženi rezultat na ovogodišnjoj Dori s pjesmom “Lost and Found”, koja je nekoliko tjedana bila među najemitiranijim pjesmama liste HR Top 40, a s pjesmom “Svjetlost” nastupili su na Zagrebačkom festivalu. Osim na Dori i Zagrebačkom festivalu, publika je Splitterse mogla vidjeti na prošlogodišnjem INmusic festivalu, Mudri Brk Festivalu, ali i na samostalnim koncertima diljem Hrvatske.

Dva para braće u bendu The Splitters su: Josip Senta (vokal i bas gitara), Petar Senta (gitara, prateći vokal), Marko Komić (solo gitara) i Antonio Komić (bubnjevi).

Ulaznice za njihov zagrebački koncert možete nabaviti u sustavu Entrio.

Tagovi: , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll