Tradicionalni koncert Rundeka i Ekipe 26. i 27. avgusta u Botaničkoj bašti

Rockomotiva
28.06.2023.

Darko Rundek i Ekipa održaće dva koncerta, 26. i 27. avgusta, u beogradskoj Botaničkoj bašti “Jevremovac”, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Tekst: press
Foto: Live Production

Rundek sa svojom Ekipom već treću godinu zaredom održava nezaboravne koncerte u Botaničkoj bašti, na mestu koje za njega, kao najvećeg aktivistu za zaštitu životne sredine, i te kako ima poseban značaj.

U tom duhu, na predstojećim koncertima neće biti jednokratnih plastičnih čaša, već će za piće služiti samo trajne plastične čaše, koje će na ulazu u Botaničku baštu biti podeljene svim posetiocima, što je postala i sama tradicija na koncertima Darka Rundeka.

Poslednji dvostruki EP, Rundek i Ekipa objavili su 2020. godine pod nazivom “Brisani prostor“. To je prvo izdanje posle Haustora na kome se pojavljuju kompozicije i tekstovi drugog autora, a potpisuje ih basista Ekipe Roko Crnić.

Nema sumnje da će Botaničkom baštom dva dana odjekivati “Mila“, “Voljeti stvarno“, ali i vanvremenski hitovi “Ruke“, “Makedo“…

Cena karata u pretprodaji biće 2.200 dinara, dok će na sam dan koncerta biti 2.500 dinara, a mogu se nabaviti putem servisa Tickets.rs

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll