Turbo Trans Turisti 15. februara u Kulturnom centru Grad

Rockomotiva
11.01.2024.

Pop Depresija i Anderklas pozivaju vas na koncertni spektakl i promociju novog albuma Turbo Trans Turista pod nazivom “Ništa Nije Strašno”.

Tekst & foto: promo

Centralna proslava održaće se u Kulturnom centru Grad u četvrtak 15. februara od 21h. Specijalni gosti biće bend Laplander. Karte su u prodaji na svim mestima Ticketvision, kao i online na tickets.rs, a prvi kontingent ulaznica u prodaji je po promo ceni od 600RSD.

Turbo Trans Turisti su eksperimentalni pank bend iz Beograda koji čine dva brata, rođeni kao Boško i Nikola Mijušković. “Ništa Nije Strašno” je drugi album TTT dvojca, objavljen poslednjih dana 2023. Pesme donose radikalniji zvuk u odnosu na prvenac “Levo ili Desno“, pa su time opravdali i prelazak sa Turista na Turbo Trans Turiste.

Uživo izvođenje je nova dimenzija, gde će publika biti u prilici da doživi sirovu energiju, elektronski zvuk, psihodelične gitare, vrišteće i horsko pevanje uz pratnju neobuzdanog bubnja Igora Kuzmanovića (Neven, Nabod). Ako ste voleli Turiste zbog toga što su vas vodili na neka fina, poznata mesta (Abu Dabi) još više ćete voleti Turbo Trans Turiste jer su spremni da krenu u nepoznato, neistraženo (Valhala).

Laplander je muzička polimerizacija staroslovenskih tradicija sa još neotkrivenim zvucima interneta. Čine ga Pavle Nikolić (Niko Nikolić), Aleksandar Petković (Azza & Kapale) i Boris Milanović (Palms Voice). Svaki Laplander koncert je priča za sebe, a ova priča može da se pretvori u jednu baš veliku hit knjigu.

Tagovi: , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll