U Underu “Progressive Grunge žurka” ove subote

Rockomotiva
13.02.2024.

U subotu 17. februara, beogradski klub Under organizuje Progressive Grunge žurku na kojoj će nastupiti tri autorska benda.

Tekst & foto: promo

Lunar Woods (post-grunge/post-metal) nam dolaze pravo iz zamrznutih dubina ruskih šuma. Njihov zvuk se može opisati kao stoner metal začinjen Deftones emocijama, grandž tonovima Alice In Chains-a i progresivnim vibracijama Tool-a.

Primorani da napuste svoju rodnu zemlju, bend je pronašao novi dom u Srbiji. Bez obzira na izazove s kojima su se suočavali, nastavili su da stvaraju muziku i 2022. godine su snimili “Pain No More” album. Zbog niza prepreka nisu mogli da ispromovišu svoj rad i bili su prisiljeni da naprave pauzu.

Nakon godinu i po dana tišine i sa novim članovima benda spremni su da rokaju.

Članovi benda su: lya Fokin – (vokal, gitara), Aleksey Trefilov – (bas), Ravil Nizametdinov (bubnjevi), Janko Mladenović (gitara)

Sample Text je alternativni rok bend sa primesama funk-a, nastao 2019. godine u Pančevu.

Sample text čine Dina Stojanović (klavijatura), Nebojša Topalović (gitarista), Aleksa Krunić (gitarista), Žarko Stokić (bubnjar) i Bogdan Sokolović (basista)

Njihov prvi singl objavljen 2022. godine sa nazivom “Destination: Bright blue station“ je za kratko vreme dostigao veliku popularnost.

Monica je stoner/post hardkor bend čiji je zvuk oblikovan od strane kaktusovih suza, pustinjske kiše i gradskog neba. Hodaju po gradskoj/pustinjskoj granici, brzoj/sporoj granici i agresivnoj/mekanoj granici dok uz to pevaju pesmu koja će vam sigurno ostati u glavu.

Bend je nastao 2021. i članovi su Luka Sovrlić (bubnjevi), Denis Ajkičić (bas), Gojko Daković (vokal/gitara) i Luka Domazet (vokal/gitara)

Posle svirke veče se nastavlja u istom ruhu, uz moćne melodije i prljave ritmove, progresivnog i grunge zvuka. Tonemo u kosmički pesak, zvezdanu prašinu i dim sijetla!

Muziku puštaju
Kale ~ voditeljka i urednica programa @rock radio
OGI ~ alternativni rezident i čovek koji stoji iza Under The Stone večeri…+ special guests ?

Karte za ovaj događaj se prodaju na ulazu u klub po ceni od 500 rsd.

Tagovi: , , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll