Vatra stiže u Novi Sad i Beograd

Rockomotiva
20.12.2023.

Nakon tehničkih problema zbog kojih je datum koncerta popularnog hrvatskog benda Vatra pomeran čak dva puta, treća sreća im se smeši! Sada je definitvno, Ivan Dečak zajedno sa svojom grupom Vatra KONAČNO stiže 21. decembra u novosadski klub Gerila.

Tekst & foto: promo

Dan kasnije, 22. decembra Vatra će održati koncert i u beogradskom klubu Zappa Baza.

Ako uzmemo u obzir gradaciju njihove popularnosti među Novosađanima i Beograđanima, na ovim koncertima očekuje se vrela atmosfera, jer svi oni koji su jednom posetili njihov nastup, znaju da je Vatra bend koji pruža vrhunski provod.

Sa karijerom koja traje već 24 godine i više od deset diskografskih nagrada Porin, bend Vatra poznat je publici i po duetu sa Damirom Urbanom (pesma Tremolo) i duetu sa Massimom (pesma Nama se nikud ne žuri). U Srbiji najpoznatija je pesma „Tango“ sa kojom su i osvojili najviše nagrada.

Njihov frontmen Ivan Dečak jedan je od najcenjenijih hrvatskih muzičara, a bio je i jedan od mentora u televizijskom muzičkom šou The Voice. Vatra je, nakon uspešnog dueta sa Božom Vrećom u pesmi „Rum na usnama“, nedavno objavila novi singl „Javi se kad stigneš“.

Nakon što nas je prerano napustio moj dragi prijatelj i glazbeni suputnik Massimo Savić, odlučio sam u dogovoru sa bendom, uz „Nama se nikud ne žuri“i „Mali krug velikh ljudi“, pjesme koje sam pisao za Vatru i Massima, u Novom Sadu i Beogradu izvesti i ponešto iz Maxove ranije faze. Navratite stoga u Gerilu i Zappa Bazu, između ostalog i da slavimo život mog dragog prijatelja i velikog umjetnika Massima Savića, izjavio je Ivan Dečak.

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll