Vatra u Dom kulture NS stiže 27. maja

Rockomotiva
10.05.2023.

Nakon tehničkih problema zbog kojih je koncert popularnog hrvatskog benda Vatra pomeren sa 21. aprila, ponovno druženje sa ovom sjajnom ekipom zakazali smo za subotu, 27. maj. Biće ovo njihov prvi koncert u Domu kulture NS i treći nastup u Novom Sadu. Ako uzmemo u obzir gradaciju njihove popularnosti među Novosađanima, na ovom koncertu očekuje se vrela atmosfera, jer svi oni koji su jednom posetili njihov nastup, znaju da je Vatra bend koji pruža vrhunski provod.

Tekst & foto: promo

Sa karijerom koja traje već 24 godine i više od deset diskografskih nagrada Porin, bend Vatra poznat je publici i po duetu sa Damirom Urbanom (pesma Tremolo) i duetu sa Massimom (pesma Nama se nikud ne žuri). U Srbiji najpoznatija je pesma „Tango“ sa kojom su i osvojili najviše nagrada.

Njihov frontmen Ivan Dečak jedan je od najcenjenijih hrvatskih muzičara, a bio je i jedan od mentora u televizijskom muzičkom šou The Voice. Vatra je, nakon uspešnog dueta sa Božom Vrećom u pesmi „Rum na usnama“, nedavno objavila novi singl „Javi se kad stigneš“.

Nakon što nas je prerano napustio moj dragi prijatelj i glazbeni suputnik Massimo Savić, odlučio sam u dogovoru sa bendom, uz „Nama se nikud ne žuri“i „Mali krug velikh ljudi“, pjesme koje sam pisao za Vatru i Massima, u Novom Sadu izvesti i ponešto iz Maxove ranije faze. Navratite stoga ove subote u Dom kulture, između ostalog i da slavimo život mog dragog prijatelja i velikog umjetnika Massima Savića – izjavio je Ivan Dečak.

Zagrevanje započinjemo od 20 časova sa Dj Milicom, a koncert je zakazan za 22h.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i onlajn:: https://new.gigstix.com/event/vatra-novi-sad-27-maj-2023/

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll