Vizelj u Zapa Bazi 9. februara

Rockomotiva
21.01.2024.

Ovaj put grupa Vizelj je rešila da započne snažno koncertnu godinu. Sezonu počinju čašćavanjem beogradske publike koncertom i celovečernjim programom. Može se reći da prave i svoj jedinstveni Vizelj festival. Ceo lajnap će biti blagovremeno objavljen.

Tekst & foto: promo

Pioniri novog srpskog alternativnog zvuka i jedni od osnivača Hali Gali kolektiva će demonstrirati svoju silovitu energiju koju su u poslednje vreme digli na potpuno novi nivo.

Ako ste bili na Vizelju do sada, znate šta vas očekuje, ako pak niste slušali ovaj bend uživo, obavezno dođite, ovo će biti nastup koji se ne zaboravlja. Neki ih znaju po hitovima poput: “Ne vidim te od dima” i “Novčanice“. Neki ih vole zbog pesama poput “Nosoroga” i “Pustinje“, neki ih znaju zbog toga što su prvi mladi bend koji je išao na turneju po Velikoj Britaniji i Republici Irskoj. Mnogi ih vole jer su jedni od osnivača Hali Gali pokreta.

Pored novog albuma, bend svira i stare pesme po kojima je postao i poznat široj sceni, pa tako i dobio nezvaničnu titulu kao predvodnik alternativne rock n roll scene Srbije.

Tagovi: ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll