Zaplešite u crno-bijelom svijetu Davorina Bogovića

Rockomotiva
25.04.2023.

Sa velikom radošću pozivamo vas na još jedan ekskluzivan koncert u Dom Kulture NS u subotu, 13. maja pod nazivom „Mi plešemo u crno bijelom svijetu Davorina Bogovića!“

Tekst i foto: promo

Ekskluzivan koncert za novosadsku publiku posle dugo godina održaće Davorin Bogović, originalni prvi pevač Prljavog Kazališta sa kojima je snimio tri albuma. Rečenicom „Moje ime je Davorin Bogović a ovo sve oko mene to je crno bijeli svijet“ ostaje upamćen i brendiran na celom ex Yu prostoru i do dana današnjeg. Decenijama unazad čest je gost na svim većim koncertima Prljavog Kazališta jer publika i dalje očekuje da on peva Crno Bijeli svijet i druge pesme ranog perioda rada grupe.

Sa svojim pratečim bendom povremeno radi velike koncerte gde peva sve naveće hitove i najpoznatije pesme sa sva tri albuma koje je radio sa Prljavcima što je zaista retko čuti jer Kazalište večinu tih pesama ni ne izvodi i prisustvovanje Davorinovim koncertima se može smatrati pravom privilegijom za sve fanove novog vala (talasa) i ranih radova Prljavog Kazališta.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i onlajn:
https://new.gigstix.com/event/davorin-bogovic-novi-sad-13-maj-2023/

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll