Živjeti slobodno na tvrđavi Kastel 19. maja

Rockomotiva
13.04.2023.

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, UG Sloboda i ove godine će na banjalučkoj tvrđavi Kastel organizovati centralni muzički program na kojem će nastupiti Darko Rundek & Ekipa / Mile Kekin / Edo Maajka / Ritam Nereda.

Tekst i foto: promo

Uzevši u obzir da je muzika najbolje sredstvo komunikacije, te prenošenja pozitivnih misli i ideja i ovoga puta kroz muzički program i odabrane izvođače želimo da Banjaluka bude centar okupljanja svih onih koji prepoznaju i njeguju ideju antifašizma.

U prethodnim godinama kroz raznovrstan i kvalitetan program – panel diskusije, predstave, promocije, muzičke koncerte „Živjeti slobodno“ je doprinio razvoju svijesti i pozitivnih ideja o širenju i očuvanju antifašističkih vrijednosti, posebno kod mladih ljudi.

U istom pravcu nastavljamo i ove godine. Najavnom centralnog muzičkog događaja na kojem će nastupiti sjajni regionalni izvođači i bendovi, 19. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel, započinjemo sa aktivnostima na ovogodišnjem „Živjeti slobodno 2023.“

Ulaznice za ovaj događaj biće dostupne putem prodajnog sistema www.gigstix.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Cijena ulaznice u pretprodaji za ovaj događaj je 15 KM. U prodaju će biti puštena ograničena količina ulaznica po ovoj cijeni.

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnoj FB stranici: https://www.facebook.com/zivjetislobodno/

 

Tagovi: , , , , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll