Zoran Predin & Trio u Domu omladine Beograda

Rockomotiva
18.04.2023.

Jedan od najznačajnijih kantautora sa ovih prostora, legendarni Zoran Predin, nastupiće 18. maja, od 21 sat u Velikoj sali Doma omladine Beograda.

Tekst: metropolismusic
Foto: Marina Pešić

Za ovu priliku Predin publici priprema svojevrstan “best of” program nazvan “Na svojoj strani” – izvodiće pesme Arsena Dedića, Lačnog Franza ali i numere sa svojih solo albuma. I sve to, naravno, začinjeno njegovim specifičnim humorom i neodoljivim šarmom.

Slovenački pevač, tekstopisac, kompozitor i kantautor Zoran Predin rođen je 16. juna 1958. godine u Mariboru. Popularnost širom jugoslovenskih prostora je stekao tokom osamdesetih sa grupom Lačni Franz koju je osnovao 1979. godine. Pored matičnog benda sarađivao je sa mnogim, najpoznatijim muzičarima sa ovih prostora. Piše muziku za film i pozorište, objavio je četiri knjige sa tekstovima pesama i dve knjige proze – „Druga žena u haremu“ i „Glavom kroz zid“. Zbog autentičnog pesničkog izraza nazivan je „novotalasnim Arsenom Dedićem“.

Ulaznice po specijalnoj ceni od 2500,00 dinara (na dan koncerta 3.000,00) su dostupne na svim prodajnim mestima tickets.rs

U prodaji je ograničeni broj ulaznica – svega 499. Mesta su numerisana.

Tagovi: ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll