Zoster 2024. počinje koncertima u Beču i Pragu

Rockomotiva
12.12.2023.

Jedan od najatraktivnijih i najpopularnijih bendova iz regiona, mostarski Zoster, započeće Novu godinu gostovanjima u Beču i Pragu dok ovu završavaju sa velikim šansama da njihov poslednji album “Najgori” bude proglašen jednim od najboljih izdanja u 2023. godini. Potražnja za njihovim koncertima, koji su uvek ispunjeni do poslednjeg mesta, raste neverovatnom brzinom, a atmosfera na njima jedna je od onih koje se pamte dugo i koja vas vuče da posetite i svaki sledeći koncert.

Tekst & foto: promo

Zoster na putovanje kreće 12. januara 2024. godine kada će nastupati u Beču od 20h. Ulaznice su u prodaji u klubu po ceni od 35€ dok će na dan koncerta biti 40€. Ulaznice za koncert grupe Zoster u prestižnom klubu ((szene)) Wien možete kupiti i na sledećim prodajnim mestima:

– PITAWERK, Mariahilfer Str. 147, 1150 Wien

– Cafe TALISMAN, Liebhartsgasse 49, 1160 Wien

– Cafe ZEIT, Laudongasse ecke Lederergase 22, 1080 Wien

– Buchhandlung MI, Burggasse 84, 1070 Wien

– MAGAZZA Deli, Mariahilfer Str.149, 1150 Wien

– online

Već sutradan, 13. januara, stižu u Prag i nastupaće u Futurum Music Baru (Zborovská 82/7, 150 00 Praha 5-Smíchov). Ulaznice za ovaj događaj se mogu nabaviti u klubu po ceni od 590czk, a na dan događaja na ulazu će biti 620czk. Još jedno prodajno mesto je Klub LASTAVICA, Opletalova 16, 110 00 Nové Město, Praha.

Osnovani su 2000. godine i iza sebe imaju mnogo festivala i samostalnih koncerata širom regiona i Evrope. Tokom svih ovih godina plene svojom kombinacijom pop i reggea muzike i specifičnim scenskim nastupom frontmena Maria Knezovića. Objavili su pet studijskih albuma, a poslednji “Najgori” je album koji donosi priču koja se lako može pretočiti u film. Publika je na prvu prihvatila sve nove pesme i horski ih peva na svakom njihovom nastupu kao i stare hitove “Volio sam te”, “Imači kada”, “Bezbolnim palicama”, “Budi svoj”, “Američki film” i mnoge druge. Atmosfera koju prave na koncertima je jedinstvena, bend i publika postaju jedno i svaka minutaža je nedovoljna jer publika uvek želi još i još.

Trenutnu postavu grupe čine Mario Knezović – vokal, Silvije Nuić – gitara, Adis Sirbubalo – klavijature, Nikola Galić – bas, Anes Beglerbegović – bubnjevi i Borjan Milošević – tonac.

Tagovi: , ,

Uživo

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll