Rundek & Ekipa počinju jesenju turneju u Nišu

Rockomotiva
19.09.2024.

Legendarni Darko Rundek & Ekipa održaće tokom novembra i decembra 10 intimnih koncerata u manjim prostorima u Srbiji, u organizaciji producentske kuće Long Play.

Tekst: press
Foto: LiveProduction

Jedinstven, ekskluzivan serijal koji predstavlja pravu poslasticu za njegove obožavaoce počinje sa dva nastupa u Nišu, pa se nastavlja u Pančevu i Novom Sadu, da bi bio krunisan sa čak pet koncerata u Beogradu. Prethodni kocert Darka Rundeka u Nišu bio je unapred rasprodat, a održan je 3. jula 2022 u Banovini.

Raspored jesenje turneje Darka Rundeka u Srbiji:

Niš (Dom vojske) – 25, 26. novembar
Pančevo (Kulturni centar) – 28. novembar
Novi Sad (Pozorište mladih) – 30. novembar, 1. decembar
Beograd (Dom omladine, velika sala) – 12, 13, 15, 17, 18. decembar

Svi koncerti su sa sedećim mestima, tako da će Rundekova verna publika moći u komforu da uživa u vanvremenskim hitovima iz svih faza njegove bogate, četiri i po decenije duge karijere: “Ena”, “Šal od svile”, “Uzalud pitaš”, “Bi mogo da mogu”, “Apokalipso”, “Ruke”, “Makedo”

Darko Rundek tim povodom radosno saopštava:

Evo nas posle više od godinu dana opet u Srbiji. Imamo mnogo novih i starih pesama, dobre i sveže muzike i radujemo se susretu sa nama najboljom publikom na svetu.

Za dva koncerta u Nišu koji će biti održani u ponedeljak, 25.11 i u utorak, 26.11 ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima u mreži Tickets.rs, a omogućena je i online kupovina karata putem linkova: za 25.11 https://tickets.rs/event/rundek_ekipa_14764 i za 26.11 https://tickets.rs/event/rundek_ekipa_14766

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu:

Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Meridian Nish01 (TC Kalča, Obrenovićeva bb) i OMV pumpa (Dimitrija Tucovića bb).

Tagovi: , , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll