Ana Stanić i Boris Novković predstavili duet “S one strane ljubavi”

Rockomotiva
10.08.2023.

On je već bio velika zvijezda kada je ona tek započinjala karijeru, a ipak iza oboje je sada već više desetljeća uspješnog rada, kao i zajednički nastup na 15. CMC festivalu u Vodicama s pjesmom “S one strane ljubavi”.

Tekst: press
Foto: Lee Donovitz

Za mnoge vjerojatno neočekivan i iznenađujući spoj dvoje glazbenika, koji su u Vodicama osvojili publiku, a sada i snimili spot za duet koji postaje veliki regionalni hit. “S one strane ljubavi” udružilo se dvoje regionalnih kantautora vjernih svom prepoznatljivom pop/rock zvuku, dvije romantične duše.

Pjesma s Borisom je dobila točno ono što sam zamišljala dok je živjela u meni samoj. Čast mi je što mu se pjesma svidjela i što je prihvatio poziv za suradnju. Boris mi je oduvijek bio drag pjevač uz čiju sam muziku odrasla, a zahvaljujući zajedničkoj prijateljici koja nas je upoznala, regionalni miljenik sad je moj divan prijatelj. Inače, ovo je moj prvi klasični duet i nadam se da će se mnogobrojnoj publici pjesma i spot svidjeti kao i nama i da ćete osjetiti svu dobru vibru, kako Boris voli reći. Inače, najteže mi je bilo snimiti nježne poglede u zajedničkim scenama jer me Boris nasmijavao. Divno smo se provodili tijekom cijelog dana, ostat će mi u sjećanju kao jedno od najugodnijih snimanja, kaže Ana.

Boris se nadovezuje:

Prave stvari događaju se samo prirodno, neplanirano i nenamješteno. Tako je bilo i sa ovom suradnjom, jednostavno se dogodila na pravi način i u pravo vrijeme. Od trenutka kad mi je Ana stidljivo poslala pjesmu uz gitaru, pa do trenutka kad je Mahir Sarihodžić napravio aranžman i na kraju kad su Vuk Vidor i Lee Donovitz smontirali video, znao sam da ‘činim najbolju pravu stvar’. Imao sam puno vokalnih suradnji koje su postale klasici, siguran sam da će i ova sa Anom također postati uspješna i ostati vanvremenska. Uživajte u pjesmi i videu.

Ana Stanić i Boris Novković uljepšali su vodičku večer prekrasnim duetom koji autorski potpisuje Ana, a za koji je aranžman napravio Mahir Sarihodžić. Boris se vratio na njemu dobro poznatu pozornicu, dok je za Anu to bila prilika da se prisjeti brojnih ljetovanja u Vodicama i tinejdžerskih noćnih izlazaka. Režiju spota potpisuju Vuk Vidor i Lee Donovitz, a radnja spota prati Anin i Borisov dan u kojem su se našli povodom snimanja pjesme.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll