Barcelona Gipsy Balkan Orchestra u Osijeku 15. 06.

Rockomotiva
21.05.2024.

Sprema se glazbeni spektakl pod vedrim osječkim nebom. Barcelona Gipsy Balkan Orchestra dolazi u grad na Dravi i obećava jedinstvenu glazbenu rapsodiju koja će prisutne ostaviti bez daha.

Tekst: press

Ovaj potencijalno nezaboravan koncert će se održati u dvorištu Stare Pekare 15. 06. 2024. godine. Spoj multikulturalnosti, virtuoznosti, zabave i dobrog provoda čeka već na ulazu. Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, sastavljen od talentiranih glazbenika koji spajaju različite glazbene tradicije, donosi energičan i zarazan zvuk koji će sve natjerati na ples i oslobađanje u ritmu.

Bend je poznat po svojoj zabavnoj izvedbi koja spaja balkanske i svjetske ritmove s modernim notama, stvarajući nezaboravan glazbeni doživljaj.

Ulaznice za koncert će biti u pretprodaji po cijeni od 25,00 € za sjedenje i 20,00 € za stajanje. Na dan koncerta, cijene će biti 30,00 € za sjedenje i 25,00 € za stajanje.

Ulaznice su u pretprodaji još od ponedjeljka 22.04. i možete ih kupiti u Barcelona pubu Osijek (samo ulaznice za stajanje) te putem online platforme Core Event.

Organizatori ovog spektakla su Kreativna agencija Adverta i Orgasmatron Schedule, koji su se pobrinuli da ovaj događaj bude nezaboravan i uzbudljiv te ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe da se prepuste ritmu, plesu i uživanju, te da zajedno stvorimo nezaboravnu atmosferu popraćenu čarima otvorenog zvjezdanog neba.

Barcelona Gipsy balKan Orchestra:

Margherita Abita (voice, Italy)
lvan Kovačević (double bass, Serbia)
Julien Chanal (guitar, France)
Pere Nolasc Turu (violin, Spain)
Fernando Salinas (accordion, Spain)
Xavi Pendón (clarinet, Spain)
Albert Enkaminanko (percussions, Spain)

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll