Buč Kesidi sedam dana u Zagrebu

Rockomotiva
12.10.2023.

Pančevačka grupa Buč Kesidi će preuzeti zagrebački klub Sax na nedelju dana. Od ponedeljka 4. do nedelje 10. decembra bend će 7 večeri zaredom nastupati u klubu u Palmotićevoj ulici u Zagrebu.

Tekst: press

Foto: Luka Trajković

Nakon što su celu 2023. posvetili turneji „Skupi snagu“ grupa Buč Kesidi okreće se klupskim koncer-tama i novom albumu. Protekli meseci prošli su u znaku velikih nastupa u regiji među kojima su se posebni istakli rasprodati beogradski stadion Tašmajdan pred 10.000 ljudi i zagrebačka Šalata u maju. Upravo u jedan od epicentara njihove popularnosti, grad Zagreb, bend se vraća u decembru i donosi sve svoje najvažnije pesme kao što su Euforija, Kafe aparat, Laž, Skupi snagu, Subota, Tiho, Curimo po asfaltu te naravno Nema ljubavi u klubu, Nedelja ujutru i Đuskanje ne pomaže kao i mnoge druge.

Pozornicu Saxa Buč Kesidi će zauzeti na tačno 7 dana, a svaki koncert će biti posebno pripremljen, o čemu se tačno radi će biti uskoro objavljeno. Ovo nije prvi put da „bend iz Pančeva“ preuzima rezidenturu u Zagrebu. U septembru 2021. održali su pet svirki u dvorištu ALU u Ilici.

Legendarni klub Sax u Palmotićevoj ulici će proslaviti u narednoj sezoni 25 godina rada i obeležiće to nizom intimnim klupskih koncerata velikih imena domaće i regionalne scene.

Ulaznice po ceni od 20 eura u prodaju kreću u sredu, 11. oktobra u 10:00 na sajtu Eventima. Fizičke ulaznice će biti dostupne na blagajni kluba Sax svaki dan u radno vreme kluba. U ponudi će se odmah naći svih sedam datuma.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll