Dado & Dol Magic Crew promovišu album uz novi singl „Živ sahranjen“

Rockomotiva
22.11.2023.

Bend Dado & Dol Magic Crew održaće promociju svog novog albuma „Naživo iz teatra“ u izdanju diskografske kuće Multimedia Music, 28. novembra u 18.30 u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Tekst: press
Foto: Damir Vujković

Na promociji će govoriti članovi benda, muzičar Nikola Čuturilo kao i direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović. Bend će te večeri i odsvirati nekoliko pesama u akustičnom aranžmanu i potpisivati diskove, koji će biti dostupni po promotivnoj ceni.

Uz najavu beogradske promocije, bend je objavio i novi spot, za pesmu „Živ sahranjen“.

Spot je u producijskom smislu prekretnica ka boljem. Realizovan je u foto-video studiju „Studio 6111“ iz Subotice, a spot potpisuju Aleksandar Šećerov i Damir Vujković, kaže bend i dodaje: Pesma je inspirisana situacijama kada se sve vidi, ali svi ćutimo… kao da smo svi mi pomalo živi sahranjeni… Tekst pesme je bio inspiracija za scenario spota, odnosno, da se mi u pesmi koristimo znakovnim jezikom… Nije nam bilo lako naučiti znakovni jezi za potrebe spota, da budemo iskreni, ali eto uspeli smo zahvaljući tumaču za znakovni jezik Marini Bukvić iz Subotice. Pored toga, lepo je što znamo da, gledajući spot, mogu da nas razumeju i ljudi koji su gluvi, nagluvi, gluvonemi…

Bend posle beogradske promocije planira promocije po drugim gradovima Srbije, u kojima će koncertno predstavljati novi album, potpisivati diskove, družiti se sa publikom. Izvesno je da će sledeća promocija posle BG-a biti u Subotici, o detaljima kada dođe vreme.

Album „Naživo iz teatra“ dostupan je u digitalnom izdanju na svim relevantnim muzičkim platformama, a CD možete kupiti putem sajta www.multimedia-music.com kao i na svim prodajnim mestima Multimedia Music.

 

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll