Darko Rundek & Jazz Orkestar HRT-a predstavljaju četvrti singl „Šejn“

Rockomotiva
25.10.2023.

Nakon pesama Ti i ja, Uhode i Ena, Darko Rundek i Jazz Orkestar HRT-a, donose četvrti, ujedno posljednji singl, sa Porinom nagrađenog albuma “Za vašu posljepodnevnu razonodu“.

Tekst & foto: press

Radi se o pesmi “Šejn“, ovog puta u aranžmanu Mirona Hausera, a u izvođenju Jazz Orkestra HRT-a i pod dirigentskom palicom Mirona Hausera.

Šejn ovaj put pobedonosno jaše sa velikom bandom iskusnih profesionalaca na strani pravde. Posoljena aranžmanom, pesma je dobila dodatni ukus i sjaj. Oh yeah! – uživajte u slušanju, rekao nam je Darko Rundek.

„Živo“ izvođenje pesme „Šejn“ (iz MSU-a, Zagreb, 2019) pogledajte:

Na albumu „Za vašu poslijepodnevnu razonodu“ nalazi se 12 Rundekovih pesama snimljenih s Jazz Orkestrom HRT-a, u aranžmanima Mirona Hausera, Luke Žužića i Maka Murtića.

Jedan od najprodavanijih vinilnih izdanja Darka Rundeka povod je za njegova dva nova koncerta najavljena za početak naredne godine u MTS Dvorani. Naime, 8 . i 9. februara 2024. godine Darko Rundek će jazz verzije svojih pesama izvesti uživo u pratnji RTS-ovog orkestra Big Bend, koji proslavljaju 75 godina postojanja.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll