Divlje jagode imaju novi album “Prati moje stare tragove”

Rockomotiva
23.07.2024.

“Prati moje stare tragove” je trinaesti studijski album legendarne grupe Divlje jagode. Ovaj album je sve ono što su fanovi očekivali i još više, posebno oni koji preferiraju hard & heavy zvuk po kojem je bend poznat.

Tekst: press
Foto: Igor Kelčec

Album sadrži deset potpuno novih pjesama, među kojima je i obrada pjesme “Da li si ikad mene voljela” s albuma “Labude kad rata ne bude” iz 1994. godine. Ova verzija donosi novi sjaj starom hitu, osvježavajući ga za novu generaciju slušatelja. Kao i na prethodnom albumu, vokale su izneli Toni Janković i Livio Berak, pokazujući kako dva potpuno različita vokalna stila mogu savršeno funkcionirati zajedno.

Za bendove koji traju dugi niz godina, a Jagode su svakako jedan od takvih, važno je po svim parametrima biti ‘catch up in time’ i pratiti što se događa u svijetu. Ako tako promatramo, ‘Prati moje stare tragove’ donosi svježi, slatki sočni zvuk Jagoda, ali za 2024. godinu, izjavio je Zele.

Ovaj album nudi bogatstvo energičnih melodija, moćnih riffova i kvalitetnih tekstova koji će sigurno rezonirati s publikom. Svaka pjesma je pažljivo komponirana i producirana tako da odražava esenciju benda, a istovremeno unosi novi i moderni zvuk. Album Prati moje stare tragove je zasigurno glazbeno djelo koje će zadovoljiti dugogodišnje fanove benda, ali i privući nove slušatelje svojim modernim pristupom i bezvremenskim zvukom.

Novi singl “Davno ljeto ’89” je službeno predstavljen zajedno sa spotom koji je premijerno prikazan na CMC televiziji. Ovu pjesmu autorski potpisuje Zele Lipovača, dok je za miks i mastering zaslužan Švigi. Režiju i montažu spota potpisuje Pukovnik Dabrov, koji je uspio uhvatiti atmosferu pjesme i prenijeti je kroz vizualni spektakl.

Album “Prati moje stare tragove” od danas možete pronaći u prodaji po cijeni od 12 eura na svim prodajnim mjestima Croatia Records te na webshopu.

Tagovi: , , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll