E-Play snimio video-singl sa glumcem Draganom Mićanovićem

Rockomotiva
30.08.2023.

E-play je danas pustio u etar novi singl pod nazivom “Nije da nije“ koji najavljuje početak rada na šestom po redu studijskom albumu. U spotu glavnu ulogu tumači naš poznati glumac Dragan Mićanović.

Tekst & foto: press

Singl pod nazivom “Nije da nije” predstavlja po prvi put u karijeri, kako sam bend kaže, jednu “R’N’R ljubavnu baladu”. Na režiserskoj stolici i ovoga puta je sedeo Vuk Protić sa kojim bend ima izvrsnu višegodišnju saradnju i iza sebe video ostvarenja “Sloboda”, “Pristanište”, “Šamarčina”, obradu Katarine IIAut” i duet sa BajagomHotel Jugoslavija”. Scenografiju je radila poznata filmska ekipa Braća Limijer. Za audio produkciju je po prvi put bio zadužen Dejan Lalić, a snimalo se u novosadskom studiju Road. Audio snimanje pesme podržao je Sokoj.

Ovo nije prvi put da bend ima gostujuće glumce u spotu. Do sada je titulu najboljeg spota svakako nosila pesma “Sloboda” u glavnoj ulozi sa Slobodom Mićalović. Pesma je dobila i nagradu za najbolji singl i spot od emisije Bunt sa RTS-a. Ovoga puta predlog i telefonski poziv je usledio ka glumcu Draganu Mićanoviću koji je to sa oduševljenjem prihvatio.

Dragan je toliko fin i voli umetnost da prosto pomislite da takvi ljudi više ne postoje. Bez obzira što je imao snimanje za seriju taj dan, ipak je uspeo da uklopi i naše snimanje spota i da sve postigne. Najvažnije od svega je to da voli dobru muziku, izjavila je Maja Cvetković basistkinja i pevačica sastava E-play.

Nakon veoma uspešnog koncertnog leta i velikog broja festivalskih nastupa bend E-play ovim siglom najavljuje i novi beogradski koncert koji je zakazan za Zappa Bazu 2. novembra, a publika će moci da ih vidi uskoro: 20.10. u Nišu, 27.10. u Kraljevu, 03.11. u Valjevu, 11.11. u Užicu, 16.12. u Smederevskoj Palanci….

 

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll