Elemental iznenadio video singlom „Usta na usta”

Rockomotiva
21.04.2023.

Samo sedmicu nakon objave spota za novu pjesmu „Hajde ljubav dođi“, Elemental je predstavio spot i za „Usta na usta“, B-stranu ove digitalne singlice.

Tekst i foto: promo

Ako je prvi spot došao kao slavljenički tulum sa balonima u susret srebrnoj obljetnici koju bend obilježava ove godine, „Usta na usta“ stiže kao novo iznenađenje fanovima. Baš kao i za „Hajde ljubav dođi“, spot za „Usta na usta“ osmislio je i režirao Dinko Čvorić – Doringo, a glavne uloge u spotu imaju Tanja Puklek Borelli i Filip Borelli.

Ekipa iz Elementala već je nagovijestila kako radi zaokret u zvuku, a modernija produkcija posebno je vidljiva u ovoj pjesmi. Pulsirajuće gitare i synthevi dolaze u prvi plan stvarajući magnetsku privlačnost, a govoreći o ljubavi, ovog puta iz neke druge referentne točke, Elemental secira odnos na nov način. Od načina na koji tematski gradi neizvjesnost kroz pjesmu do novih harmonijskih i melodijskih vrhunaca, Elemental nudi nešto inovativno, nešto izvan svojih uobičajenih muzičkih parametara.

Skužila sam naknadno kako su pjesme zapravo kružne. Od pozivanja ljubavi do kraja ljubavi. Elemental vam kroz ove pjesme daje početak i kraj ljubavi. Ostalo napunite sadržajem sami, kako vam drago. Mi dajemo korice, knjigu pišete sami. Prvo i zadnje poglavlje. Pametnome dosta, govori Remi.

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll