Goblini objavili live spot “U odbrani zla” povodom nastupa na Metroplis music festu

Rockomotiva
17.06.2023.

U želji da obeleže prvih “30 godina rokenrola” odlučili su da organizuju Metropolis Music Fest koji će biti održan u nedelju, 2. jula u prostoru kluba Barutana.

Tekst & foto: press

Na festivalu će nastupiti bendovi koji su pre tri decenije početak svoje karijere vezali upravo za ovu kuću: Dža ili Bu, Džukele (Nafta) i Goblini koji će u okviru festivala održati dvosatni koncert.

Prošlo je gotovo trideset godina od osnivanja diskografske kuće Metropolis, tačnije od objavljivanja prvog izdanja, antologijskog albuma grupe Dža ili Bu – “Spremanje ribljeg gulaša zahteva visoku koncentraciju“.

Biće to još jedno “osvajanje” novog prostora, naime šabački pankeri će po prvi put nastupiti u “tvrđavi dobrog provoda”, klubu Barutana. Tim povodom su Goblini objavili novi spot, live verziju kultne pesme “U odbrani zla”, snimljene na prošlogodišnjem, rasprodatom koncertu u atrijumu Beogradskog sajma.

Ulaznice za festival po ceni od 2000 dinara (2.500 na dan koncerta) su dostupne na tickets.rs, dok je specijalno dizajnirane ulaznice moguće kupiti u prostorijama Metropolisa, Makedonska 21.

Tagovi: , , , , , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll