Hit Dubioze Kolektiva „U.S.A.“ najavljuje petu sezona serije „Kad padne mrak“

Rockomotiva
21.06.2023.

„I am from Bosnia, take me to America, I really want to see Statue of Liberty, I can no longer wait, take me to United States, Take me to Golden Gate, I will assimilate“ – početna je strofa Dubiozine pesme koja nosi trejler za petu sezonu megapopularne horor komedije o vampirima koji su odlučili da se nastane u New Yorku.

Tekst: press
Foto: Goran Lizdek

Kad padne mrak ili u originalu „What We Do In The Shadows“ ogroman je televizijski hit, posebno hvaljen za kasting i scenario, koji je u svoje četiri sezone ulovio čak 17 Emmy nominacija, uključujući i one u kategoriji „Outstanding Comedy Series“. Najpoznatiji svetski TV i filmski portal IMDb dodelio mu je visokih 8.6, dok je na Rotten Tomatoes ratingu gotovo savršenih 98%.

Nova, peta sezona premijerno će se početi emitirati 13. jula 2023. godine.

https://www.youtube.com/watch?v=eAxGRnTJ1LA

U godini u kojoj Dubioza Kolektiv slavi 20 godina rada jedna od njihovih najpopularnijih pesama ponovo istrčava u prvi plan.

Singl „U.S.A.“ originalno je objavljen na albumu „Wild Wild East“ objavljenom 2011. godine, dok je pripadajući videospot pogledan na YouTubeu više od 18 miliona puta.

Premijeru „Kad padne mrak“ Dubioza će dočekati na turneji. Kalendar benda u ovom trenutku broji 27 datuma koji će dopunjavati u narednim mesecima, a na njihovom putu naći će se Francuska, Češka, Španija, Poljska, Bugarska, Slovačka, Austrija Luksemburg, Švajcarska i daleki Meksiko te nekoliko nastupa u zemljama regiona.

Publika u Srbiji moći će da ih vidi na Arsenal festu i Nisvilleu.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll