Izgubljeni Vikend predstavlja pjesmu s bendom Pavel

Rockomotiva
16.05.2023.

Nakon zajedničkih pjesama s Yayom i Johnom iz MORT-a, glazbenici okupljeni oko autora Josipa Radića u projektu Izgubljeni Vikend donose još jednu suradnju. Pjesma “Nemoj se obazirat na nas” nježna je posveta roditeljstvu i svim izazovima koje donosi, a otpjevali su je Antonia i Aljoša iz benda Pavel.

Tekst: promo
Foto (Pavel): Goran Berović

Aljošu i mene dirnule su riječi pjesme, s obzirom na to da smo roditelji koji će vrlo vjerojatno doživjeti i proživjeti ovo što smo otpjevali. Sretna sam da smo ovom suradnjom s Josipom i Izgubljenim Vikendom zaokružili naš zajednički glazbeni sentiment, otkrila je Antonia Matković Šerić, dok je Aljoša Šerić istaknuo: – Josip je frustrirajuće talentiran tip, a moja frustracija se samo povećala kad sam prvi put čuo demo pjesme. “Nemoj se obazirat na nas” bila bi jedna od udarnih na nekom od prvih albuma Pavela, volio bih da su to moji stihovi. Nisu, Josipovi su i Josip me zato živcira.

Izgubljeni Vikend projekt je Josipa Radića, ujedno i autora koji stoji iza priča Valentino Bošković i Kensington Lima, u kojem poziva svoje glazbene prijatelje i kolege da zajedno izgube vikend surađujući na novim pjesmama. Do suradnje s Pavelom došlo je sasvim spontano i logično, budući da je Josip, između ostalog, i basist benda. U kreiranju ove zajedničke pjesme sudjelovali su svi članovi benda, a snimljena je Penthouse studiju Tonija Tkaleca, gitarista Pavela.

Ovo je pjesma iz perspektive roditelja, i to ne samo onih koji su trenutno umorni i pospani, zaključuju Pavel i Izgubljeni Vikend.

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll