Jenny Rad u olujnom naletu uz debi singl “Rise up”

Rockomotiva
17.07.2024.

Jedinstveni i energični, radikalni hard rock bend iz Slovenije, donosi svežu energiju i strast u svet rock muzike.

Tekst & foto: press

Njihova muzika kombinuje sirovu snagu klasičnog rocka sa modernim zaokretom, stvarajući jedinstveno zvučno iskustvo istinskog i čistog rock ‘n’ rolla za sve ljubitelje rock muzike.

Njihova priča

Formiran 2023. godine, Jenny Rad se okupio sa zajedničkim ciljem: stvarati muziku koja kombinuje uticaje naših muzičkih heroja, dok donosi nešto sveže i autentično. Svi članovi su počeli svirati u različitim bendovima po lokalnim klubovima i ubrzo privukli pažnju zbog naših energičnih nastupa i posvećenosti rock muzici.

Muzički stil i uticaji

Njihova muzika se najbolje može opisati kao “kick, bite ‘n’ punch” rock ‘n’ roll. Kako sami vele:

Crpimo snažnu inspiraciju iz zlatnih era rock muzike, ali takođe uključujemo savremene elemente. Ne plašimo se eksperimentisanja i dodavanja našeg jedinstvenog zvuka i energije. Gitarski rifovi, ritmovi bubnjeva, grmljavinski bas linije i moćni vokali se udružuju kako bi stvorili nezaboravno muzičko iskustvo.

Naša izdanja

Debitantski singl »Rise up« objavljen je 25. 6. 2024. godine. Singl prikazuje zvuk i strast za očuvanjem rock muzike!

Budući planovi

Gledajući unapred, planiramo izdati naš debitantski album i pripremiti se za nastupe uživo širom sveta. Naš cilj je podeliti našu muziku sa što većim brojem ljudi i stvoriti nezaboravna koncertna iskustva za naše fanove.

Završne misli

Jenny Rad je više od samo benda… to je stav… poruka… prava ostavština rock ‘n’ rolla – mi smo muzička avantura koja donosi strast i energiju na svaku binu. Pridružite nam se na ovom putovanju i doživite moć hard rock muzike kao nikada pre!

Članovi benda Jenny Rad:

Darko Jones – Vokali
Definitivno najglasniji. Darko »Screamin Thunder« Jones! Momkove glasne žice su od čelika! Pravi Rocknrolla od dana kada se rodio, čuvajući duh r’n’r živim!
Mike Von Hart – Gitara
Kada ne svira na svojoj gitari, vozi sve što ima točkove i motore. Adrenalin Mike je prava elektrana na dve noge… na bini i van nje!
Vlad – Bas gitara
Visok, seda kosa i… gotovo zgodan. Zato su mu stavili bas u ruke. Old school cool! U kombinaciji sa Upperom, svet r’n’r ritam sekcije nikada više neće biti isti!
Gregg Upper – Bubnjevi
Gregg Upper, poznat kao Profesor; učitelj perkusija tokom dana, rock zvezda noću! Čovek koji ne propušta takt. Kada siđe sa bine, bubnjevi traže još!

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll