Jonathan objavili novi album ‘Everyone Else Is Ok’

Rockomotiva
29.03.2024.

Riječki bend Jonathan objavio je novi album “Everyone Else Is Ok”, koji je sniman tijekom zadnje četiri godine i prvi je dugosvirajući uradak nakon “To Love/To Hold”.

Tekst: press
Foto: Ivana Bartolović Resch

Album je sniman, miksan i masteriran u studiju GIS i u prostoru za probe benda pod dirigentskom palicom prijatelja i producenta Mateja Zeca. Cover albuma je osmislio i realizirao bend Jonathan uz Mladena Stipanovića (Studio SMART 69).

Iz benda su kratko objasnili:

Album je nastao kao odraz vrlo turbulentnog vremena u kojem živimo, i kao band i kao dio čovječanstva.

Everyone Else Is OK“ donosi 11 pjesama koje autorski potpisuje Jonathan. Novi album ranije je najavljen singlovima “Coming On Hard”, “Darling”, kao i “Falling”, “Have It All”, “One Minute”. Popisu pjesama je dodana “We Don’t Need” koja otvara album, te “Be Right Here”, “Sometimes”, “Million”, “Oh My God” i “Mirror” koja zaokružuje priču oko albuma.

Novi album “Everyone Else Is Ok” prvi je nakon čak šest godina i dvostrukog izdanja “To Love / To Hold” iz 2018., objavljen je digitalno za LAA i dostupan je na svim streaming servisima.

Objavu novog albuma pratit će dvije velike koncertne promocije, ona zagrebačka u Tvornici kulture 19. travnja, te domaća riječka u Pogonu kulture 26. travnja.

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll