Kad kažem muzički festival, mislim na… Punk Rock Holiday 2.4.

Rockomotiva
04.02.2024.

(5.8.-9.8.2024.), Tolmin, Slovenija

Piše: dr Slobodan B.Kotlajić-Buzda

Najveći slovenački punk rock festival u okruženju u poslednjih 12 godina vam i ove godine kao i ranijih, donosi pregršt koncertnih iznenađenja i zanimljivosti, sve to upakovano pod nazivom Punk Rock Holiday i to 2.4. izdanje.

Potpune informacije o svemu, sa kompletnim spiskom učesnika, svim potrebnim tehničkim podacima i cenom kompleta karata u 3. pretprodaji, možete naći na digitalnim platformama, odnosno web stranici festivala www.punkrockholiday.com, kao i na društvenim mrežama.

Ono što je sigurno to je da ćemo konačno dočekati da u Tolminu vidimo i dugoočekivane Rise Against, ali i Flogging Molly, Descendents, Alkaline Trio, Comeback Kid, Mad Caddies, Terror, Strung Out, A Wilheam Scream…, kao i mnoge druge izvođače, i to u periodu od 05.08.-09.08.2024. koji će uzeti svoje učešće na jednom od najprestižnijih evropskih festivala u žanru, pod nazivom Punk Rock Holiday 2.4.

Treba reći da je prema poslednjim informacijama dostupno još oko 1000 kompleta ulaznica koje možete pronaći na sajtu, u zvaničnoj prodavnici festivala, ili kod tzv.beach stage bendova. I sasvim je sigurno da će i ove godine prva trećina avgusta meseca proći u raju.

Ko nije još otkrio, stvarno je krajnje vreme da otkrije, jer ušće Tolminke u Soču, sjajni festival Punk Rock Holiday 2.4, i Slovenija u avgustu, su u svakom slučaju najbolji rajski pokazatelji i prilično sam siguran da u tom periodu ne postoji bolje mesto na svetu za ljubitelje ove vrste muzike…

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll