Keni nije mrtav pokazao bujno „Telo“

Rockomotiva
17.11.2023.

Kruševački trio Keni nije mrtav je objavio treći singl sa budućeg albuma. U pitanju je zavodljiva gitarska tema pod nazivom „Telo“.

Tekst: press
Foto: Pero Arsenijević

Bend se fokusirao na koncerte, festivalske nastupe i pisanje novih pesama. One možda zvuče drugačije od uobičajenog Kenijevog potpisa ali su i dalje žustre, romantične i energične. Bazična pank estetika sada je obogaćena svedenim uticajima novih muzičkih trendova. To je u mnogome osvežilo bend, ne samo što se tiče zvuka već i pristupa scenskom nastupu, što konstantno kulminira na svakom koncertu Kenija.

Ova pesma predstavlja deo naših aktivnosti u sklopu priprema za drugi studijski album. „Telo“ je uvertira u ono šta smo našim fanovima spremili za naredni period. Jako smo srećni i volimo ovu pesmu – volimo svaki detalj rada na njoj, izjavili su članovi benda.

Skrećemo vam pažnju na izuzetan video spot za ovu pesmu, koji prati intrigantan ljubavni trougao. Odličnu režiju potpisuje Arsenije Slavić. U ovom erotičnom spotu zapažene uloge imaju glumica Marija Liješević a pred kamarama je odličan bio i frontmen benda Mateja Đokić.

Keni nije mrtav će u narednom periodu nastaviti sa nastupima. Očekuju ih koncerti u Splitu (25.11.), prvi nastup u Severnoj Makedoniji na „Pin“ konferenciji na kojoj nastupaju kao nosioci programa koji realizuje projekat „Serbia Creates Music“ (30.11.). Zatim su tu koncerti u Hrvatskoj (Koprivnica i Rijeka 8. i 9.12.), u Sarajevu i Mostaru (15 i 16.12), kao i u Kraljevu sa bendom Eyesburn pred sam kraj godine.

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll