Kijanu Rivs sa bendom Dogstar stiže na Arsenalfest

Rockomotiva
12.01.2024.

Proslavljeni holivudski glumac Kijanu Rivs, sa svojim bendom Dogstar u kom svira bas gitaru, prvo je potvrđeno ime Arsenal festa 2024. koji će biti održan od 27. do 29. juna u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu.

Tekst & foto: promo

Dogstar je američki alternativni rok bend iz Los Anđelesa. Bili su aktivni od sredine 1990-ih do ranih 2000-ih, tokom kojih su dostigli umereni uspeh, ali su privukli značajnu pažnju medija zbog toga što je basista benda bio slavni holivudski glumac Kijanu Rivs.

Bend je zvanično reformiran u maju 2023. za nastup na muzičkom festivalu BottleRock Napa Vallei. Njihov novi, treći album “Somevhere Betveen the Pover Lines and Palm Trees” objavljen je u oktobru 2023.

Četrnaesto izdanje Arsenal festa okupiće 60 izvođača iz Srbije, regiona i sveta, na tri bine. Ove godine, festival će ponovo biti održan u punom kapacitetu, jer je završena obnova dimnjaka u prostoru Kneževog arsenala. Cena kompleta ulaznica za sva tri dana Arsenal festa od petka 12. januara je 4.500 dinara, a promo cena VIP kompleta je 12.000 dinara.

Ulaznice se mogu nabaviti preko sajta www.tickets.rs i na svim tickets.rs prodajnim mestima.

 

Tagovi: , , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll