KKN u video razglednici sa Malte

Rockomotiva
22.05.2023.

Pred početak leta grupa Kanda, Kodža i Nebojša predstavlja novi video spot za pesmu „Odnose me“ koji je snimljen na Malti.

Tekst & foto: promo

Bend je tamo, tokom februara, održao veoma uspešan koncert podržan od strane nacionalne platforme „Serbia Creates Music“ koja je pomogla i realizaciju video spota.

Prvih dana je besnela oluja na ostrvu, ali sedmog dana nebo, sunce i more su nam dopustili da snimamo na živopisnim lokacijama kakve su Valeta i Blue Grotto. Društvo su nam pravili Oliver Rid i Korto Malteze, a spot je uradio naš stari drug i saradnik Aleksandar Todorović Toda sa svojom ekipom, kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo kao i svima koje smo upoznali tih dana, izjavili su članovi benda.

Poslednji studijski album „Beton“ proglašen je za jedan od najboljih rok izdanja u prošloj godini kako u Srbiji tako i u regionu. Ovim izdanjem KKN je konačno skrenuo veću pažnju medija u Hrvatskoj gde je održao i promociju pomenutog izdanja. Velikim beogradskim koncertom u rasprodatoj sali „Amerikana“ Doma omladine bend je započeo turneju a pred njima je serija letnjih festivalskih nastupa.

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll