Love Hunters uskoro objavljuju „Mother Mono, Father Demo“

Rockomotiva
27.03.2023.

Novosadski sastav Love Hunters će objaviti novi album za Mascom, a kompletna diskografija benda uskoro će zvanično biti reizdata na vinilu.

Piše: Uroš Milovanović
Foto: Vladimir Veličković

Nizu izuzetnih srpskih bendova sa kojima Mascom započinje dugoročnu saradnju upravo je pridružena jedna od najupečatljivijih pojava na regionalnoj sceni u poslednjih trideset godina.

Love Hunters su jedinstvena pojava na muzičkom nebu regiona sa izrazito harizmatičnim i ekspresivnim frontmenom. Pred nama je izazov da tako unikatnu muzičku pojavu predstavimo najširoj publici koja možda nije uspela da otkrije na vreme dragulje koje Love Huntersi ostavljaju za sobom više trideset godina. S obzirom na univerzalnu vrednost njihove muzike za to nikada nije kasno, izjavio je Slobodan Nešović Loka direktor kompanije Mascom.

Oslanjajući se pre svega na hard rok tradiciju, bend Love Hunters je u prvih deset godina postojanja definisao svoj rukopis kombinujući pank i bluz. Frontmen sastava Milan Mumin je odlučio da piše i peva na engleskom jer, kako je više puta izjavio, kada pesme nastaju on ih čuje i zapisuje na tom jeziku. Karakterističnom interpretacijom i iskrenom emocijom bend je na početku dvadeset prvog veka stekao izuzetnu fan bazu i reputaciju velike koncertne atrakcije.

Nakon višegodišnjeg boravka u Americi, po povratku u Novi Sad, Mumin 2011. godine ponovo okuplja bend nastavljajući aktivno sa nastupima, sporadično se oglašavajući singlovima i albumima. Bogata diskografija grupe Love Hunters će uskoro biti objedinjena, remasterovana i dostupna na ploči. Početak saradnje Love Hunterasa i Mascoma biće ozvaničen novim pesmama i izdanjem koje je u pripremi.

U planu je da prvenstveno objavimo novi album „Mother Mono, Father Demo“. Za početak ćemo reizdati naš prvi album „Everclassic“ a nadalje ceo opus benda na vinilu. Grupi Love Hunters je veliko zadovoljstvo da otpočne saradnju sa kompanijom Mascom. Nek’ je svima sa srećom, izjavio je Milan Mumin povodom početka saradnje.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2023 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll