Memorijal “Ostat ću mlad – sjećanje na Krešu Blaževića” u Slavonskom Brodu

Rockomotiva
21.06.2023.

 

Prošlo je 16 godina od kada nas je prerano napustio Krešimir Blažević, veliki autor i frontmen grupe The Animatori. Svake godine, njegovi prijatelji i kolege organiziraju Memorijal “Ostat ću mlad” kojim žele da njegova glazba živi vječno.

Tekst & foto: press

Ovogodišnji 16. Memorijal održat će se 23. i 24. lipnja, kao i svake godine, u Slavonskom Brodu. U susret događaju, od petka 23. lipnja u prodaji će biti luksuzno reizdanje prvog albuma The AnimatoraAnđeli nas zovu da im skinemo krila“.

Hitovima poput “Ljeto nam se vratilo“, “Male curice“, “Anđeli nas zovu da im skinemo krila” i “Ostat ću mlad” osvajali su sve radijske postaje bivše Jugoslavije, a i danas su neizostavne na brojnim playlistama.

Na ovogodišnjem Memorijalu poznate hitove će svirati Reanimatori koje je okupio basist originalne postave The Animatora Andro Purtić; zatim Davorin Bogović, Hana Blažević – Krešina kćer, Branko Bogunović Pif i mnogi drugi.

Na rasporedu su i mnoge radionice, izložbe, čitanja poezije, debata učenika i još pregršt zanimljivog sadržaja kojima će se ovjekovječiti istinska ikona novog vala.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll