Natali Dizdar predstavlja „Krug“ i “Blues po kišnim plažama”

Rockomotiva
24.10.2023.

Zanosna Zadranka sa zagrebačkom adresom, diva Natali Dizdar objavila je dugoiščekivani novi EP “Blues po kišnim plažama” kojeg predstavlja predivna nova pesma i spot “Krug”.

Tekst: press
Foto: Mateo Mučnjak

Na EP-u se uz Natalin hit “Kad mislim na to” i novi singl “Krug” nalaze i tri sjajne pesme “Padamo“, “Ja znam da me voliš” i “Toliko toga“, a sve one su rezultat rada sa njenim dugogodišnjim saradnikom, gitaristom i koautorom Vladimirom Mirčetom.

Na EP-u se nalazi pet pesama od kojih je pesma ‘Kad mislim na to’ bila prvi i jedini singl do sada. Album je ‘mekan’ za slušanje, atmosferičan i sa primesama bluza, te zvukom pianina koji sve povezuje u celinu, ispričala je Natali.

Pesma “Krug” simbolički je i zaokružila ceo EP, a prati je i emotivan spot koji potpisuje dobitnik nagrade Porin, Benjamin Strike:

Cilj je bio da kroz spot poka\emo momente jednog dana, ispričane kroz prizme nekoliko ljudi/parova (četiri priče, za četiri minute spota). Želja nam je bila prikazati prolaznost života, ali i osećaj kad kao začaran i bez pomaka ostaješ u nekom trenutku, bio on dobar ili loš. Tekst pesme sam doživeo kao sanjiv i „slikovit“ te se radnja spota praktički ispisala sama od sebe. Spot smo snimali tri dana, na raznim lokacijama, od Moslavine preko Zagreba.

Tagovi: , ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll