Neodoljiv letnji hit Detoura “Kao ptica let” dobio spot

Rockomotiva
13.06.2024.

“Kao ptica let”, letnji hit singl Detoura munjevito je osvojio slušaoce te se već nedeljama penje ka vrhoovima radijskih lista, a sada je stigao i razigrani spot kojim vas detourovci zovu na najbolji pool party.

Tekst: press
Foto: Ante Gugić

Veliko zadovoljstvo je čuti da je naš najnoviji singl „Kao ptica let“ među najizvođenijim pesmama u regionu, naročito zato što se radi o prvoj pesmi koju predstavljamo nakon albuma „Master Blaster“ i sa kojom otvaramo poglavlje novog albuma. Hvala na puštanju i slušanju, rekao je autor pesme i frontmen benda Nenad Borgudan iskreno kaže i kako mu je teško da priča o svojoj muzici i kako je najsretniji kada slušaoci sami daju interpretaciju Detourovih pesama.

Toliko smo uživali da radimo na našem poslednjem albumu Master Blaster, ali sa podjednakom radošću smo se upustili i u ovo novo poglavlje. Ispred nas je „Kao ptica let“ avantura u jedan drugačiji zvuk, ali opet, čini mi se, ovako subjektivno, prepoznatljiv Detouru. Pesma govori o uspomenama od kojih smo satkani i o tome da sve što je nestalo i prestalo živeti i dalje postoji dokle god se mi toga sećamo – kaže nam Nenad Borgudan koji je rediteljsku palicu za vizualizaciju spota predao Radoslavu Jovanoviću Gonzu.

Vesela ekipa iz Detoura spot je snimila na idiličnom imanju Grunt Gruda dedovine, a kako je vidljivo i iz samog video spota, ceo dan snimanja proveden je u pravoj letnjoj party atmosferi.

Letnji hit omiljenog zagrebačkog benda priča emotivnu ljubavnu priču i u klasičnom detourovskom maniru donosi dozu pozitive i optimizma.

I u pravu je Borgudan kada kaže da njegovi stihove najbolje pričaju Detourovu priču jer tako je teško već na prvu ne zaljubiti se u njegove zarazne strofe i melodiju.

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll