Peperton objavio kompilaciju “Detonacija novog zvuka”

Rockomotiva
01.02.2024.

“Detonacija novog zvuka” nova je kompilacija koja objedinjuje najbolje nove glazbenike na platformi Peperton.

Tekst & foto: press

Peperton glazbena online platforma mjesto je okupljanja nezavisne i slobodne scene, koja je u vrlo kratkom roku okupila preko 50 bendova i izvođača u Hrvatskoj i regiji. Platforma pruža mogućnost nezavisnim umjetnicima, predstavljanje pjesama, albuma, kreiranje vijesti, najave nastupa te još niz sadržaja korisnih za promociju, Na kompilaciji se predstavljaju odlični izvođači, neki i od prije poznatih po kvalitetnim singlovima.

Album premijerno otvara pjesma “SamGroznih Gadova, alter rock sastava iz Zagreba koji isporučuje moćni rock broj s upečatljivim tekstom. Nakon njih slijedi Turobni Moyer sa singlom “Strah“, odličnim blues rock komadom, kojim se ovaj bend predstavlja javnosti. Izdvajamo još Martin’s Surferse s pjesmom “Surf Off” koja u prvim taktovima tjera na ples. Na albumu su još: Scarlet Notes, Nulti Pacijent i Suba, Gil Galad i Millis.

Ova kompilacija ujedno i najavljuje dvodnevni Peperton Live Festival koji će se održati u Močvari 17. i 18. ožujka, a nastupit će 17 bendova iz cijele Hrvatske. Na Peperton platformi rađa se nova scena puna odličnih, mladih izvođača.

Popis pjesma:

1. Grozni Gadovi – Sam (Željko Stručić – Krunoslav Petrović)
2. Turobni Moyer – Strah (Zoran Kamčev)
3. Letargija – Ona Želi Sve (Borna Pavalić)
4. Martin’s Surfers – Surf Off (Martin Frančina)
5. Scarlet Notes – Iluzija (Leonardo Jakšić)
6. Millis – Nestajem (Hrvoje Medanić)
7. Gil Galad – Brod (Saša Dumić)
8. Nulti Pacijent i Suba – Na Zapad (Hrvoje Medanić)

Tagovi: ,

Vesti

© Copyright 2015 - 2024 Rockomotiva webzine, Sva prava zadržana | Izrada web sajta: ATEC Technologies
Scroll